Gastlidmaatschap

Lopende Actie

Gastleden van harte welkom!
Wat fijn dat u overweegt gastlid te worden van onze gemeente. We mogen eindelijk weer meer mensen verwelkomen in onze diensten. Zoals het nu lijkt, zal alleen de 1,5 meter afstandsregel nog een tijdje gelden. Maar we mogen wel weer samen zingen en dat maakt heel veel mensen blij. In de coronatijd zijn we begonnen de kerkdiensten uit te zenden via YouTube:
“protestantsameland”. Elke zondag zijn er zo’n 50-60 volgers live, in de loop van de week daarop loopt het aantal op tot boven de 200. We merken dat veel van onze gasten de uitzendingen van onze diensten volgen, dat is hartverwarmend. Onze wekelijkse nieuwsbrief kunt u volgen via de website. U kunt ook wekelijks een nieuwsbrief ontvangen per mail.
Stuur dan een mail naar:
hervormdameland@gmail.com

Wanneer u een stapje verder wilt gaan, dan kunnen wij u inschrijven als gastlid. U kunt dan een beroep doen op pastorale zorg, u kunt kenbaar maken wanneer u belangstelling heeft voor kleine vrijwilligerstaken en u kunt deelnemen aan onze vergaderingen, want dat is tegenwoordig via Teams heel gemakkelijk te realiseren. Graag nemen wij ook uw mening over de toekomst van de HGA mee in onze onderzoeken.

U begrijpt dat wij het zeer op prijs stellen, wanneer u onze Aktie Kerkbalans structureel wilt ondersteunen met een jaarlijkse bijdrage. Nadrukkelijk willen wij stellen dat die bijdrage niet in de plaats komt van de bijdrage in uw thuisgemeente.

Heeft u belangstelling? Door op het formulier “ik wil doneren” bovenin dit artikel te klikken komt u op het standaardinvulformulier terecht. Het is nogal een zakelijk formulier, daaraan kunnen wij niets veranderen. Wilt u ons laten weten wat wij voor u kunnen doen? Mail dan naar
info@hervormdameland.nl

Namens de Hervormde Gemeente Ameland,