PKN
Hervormd Ameland
 
Collecterooster 2019 Collecterooster 2019
08 december. De collecte van vandaag is voor SOS KINDERDORP. Dit is een organisatie voor vluchtelingenhulp. Kinderen en hun ouders een veilige slaapplaats bieden in de regio van oorlogsgebieden zoals o.a. Syrië, Jordanië, Libanon maar ook in Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Ze zorgen voor de basisbenodigdheden, eten drinken en medische hulp.

15 december. De collecte van vandaag is voor de LEPRA STICHTING. Deze stichting helpt en ondersteunt bij het bestrijden van Lepra. De ziekte herkennen en medische hulp verzorgen. Ook leren ze op scholen kinderen lepra herkennen en zo vroegtijdig te behandelen om handicap te voorkomen.

22 december. De collecte van vandaag is voor MERCY SHIPS. Mercy Ships Holland wil mensen en middelen inzetten ter ondersteuning van het internationale werk en hoop en genezing brengen aan kansarme mensen. Op dit moment vaart er één ziekenhuis schip, de Africa Mercy.

24 december. De collecte van vandaag is voor KERK IN ACTIE, kinderen in de knel. Kerk in actie bestrijdt kinderarbeid en uitbuiting van kinderen en geeft straatkinderen, werkende kinderen, oorlogskinderen, gehandicapte en misbruikte kinderen een kans weer kind te zijn.

25 december 1e kerstdag. De collecte van vandaag is voor OPEN DOORS. OPEN DOORS Steunt Christenen die om hun geloof zijn verstoten, vervolgd of verdrukt. Ze brengen bijbels en Christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn.

29 december. De collecte van vandaag is voor de eigen Diaconie.

31 december Oud Jaar. De collecte van vandaag is voor de STICHTING SAMENWERKENDE VOEDSELBANKEN. Er worden voedselpakketten ter beschikking gesteld bedoeld als noodhulp voor mensen die voor korte of langere periode financieel niet rond kunnen komen.

terug
 
 
Erediensten
Zondag 08 december
2e Advent
10.00 uur in Nes

Ds. em. H. Ebmeier
------------------------------
Zondag 15 december
3e Advent
10.00 uur in Hollum

Ds. S. Alblas
------------------------------
Zondag 22 december
4e Advent
10.00 uur in Ballum

Ds. J. Overeem
uit Stiens
------------------------------
Dinsdag 24 december
Kerstnacht
21.30 uur in Ballum

Dhr. F. Hartmann
------------------------------
Woensdag 25 december
1e Kerstdag
09.30 uur in Hollum

Ds. S. Alblas
m.m.v. het
Interkerkelijk Zangkoor
------------------------------
Woensdag 25 december
1e Kerstdag
11.00 uur in Nes

Ds. S. Alblas
------------------------------
Zondag 29 december
10.00 uur in Hollum

Ds. J. Overeem
uit Stiens
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.