Collectes Collectes

23 januari. De collecte van vandaag is voor onze broeders en zusters in Roemenië. Het gaat om het Nagyajta-project dat gedragen wordt door Klavertje 5: de Federatie DGA samen met de gemeentes in Holwerd-Blije-Ternaard, Hallum en Stiens. In Nagyajta, Roemenië, ondersteunen we een thuiszorgproject dat ongeveer 80 ouderen helpt, ongeacht hun kerkelijke achtergrond. Door al uw hulp kunnen al jarenlang thuiszorgwerksters deze ouderen heel direct bijstaan en worden materialen ter beschikking gesteld. Mogen we wederom op uw hulp rekenen? Dank u wel. In Nagyajta zegt men Isten Aldjon (God zegene je). Uw gift kunt u overmaken op bankrekening: Rabobank NL64 RABO 0302019170  t.n.v. Diaconie Fed DG Ameland, o.v.v. Klavertje 5.

Zondag 30 januari
Zondag 06 februari