Activiteiten in onze kerkgebouwen en in de Plaats Activiteiten in onze kerkgebouwen en in de Plaats

Gezien de maatregelen met betrekking tot het coronavirus zijn er de komende tijd geen activiteiten in onze kerken en maar beperkte activiteiten in de Plaats.
Voor een overzicht van de activiteiten die er wel zijn verwijzen wij u naar onze nieuwsbrief:

Activiteiten de Plaats

De Plaats tijdens de Lock down
Zolang de Lock down van kracht is gaan de gebruikelijke activiteiten in De Plaats niet door. We hopen dat de situatie in het land onder controle blijft. Omwille van de liefde voor elkaar dragen ook wij hier ons steentje aan bij.

Tevens is er een oproep gedaan aan buurthuizen om open te blijven voor de kwetsbare doelgroepen. Dezelfde liefde die ons ertoe aanzet ons geplande programma niet door te laten gaan, roept ons ook op om nu naar elkaar om te zien. Met de gemeente Ameland hebben we overleg gehad over hoe dit vorm gegeven kan worden. Hieronder ziet u ons programma in de komende periode:

Inloopmomenten
We zijn open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust even bij ons binnen op één van de volgende momenten. We hopen elkaar te ontmoeten!

Maandag      van 14.30 uur – 16.30 uur
Dinsdag        van 09.30 uur – 11.00 uur
Woensdag    van 14.30 uur – 16.00 uur
Vrijdag        van 09.30 uur – 11.00 uur

Muziek die je raakt
Iedere dinsdagavond om 19.00 uur is er Muziek die je Raakt. Via
YouTube kanaal Protestants Ameland wordt dit uitgezonden. Op de elektrische piano speelt Eeke Marees.
Verzoeknummers kunt u opgeven via
info@deplaats-ameland.nl of telefonisch via 0519-252221
U bent van harte welkom om mee te luisteren!

Koekjes bakken in De Plaats
De tieners van Rock Solid bakken de komende weken koekjes in De Plaats. Deze geven ze vervolgens weg om juist nu iemand een hart onder de riem te steken. De jongeren doen dit in tweetallen. Ze worden geholpen door ervaren koekenbakkers. Het is mooi om op deze manier toch even contact te hebben met elkaar!

Hartelijke groet vanuit De Plaats,
Engbert van der Meulen
Sijbrand Alblas

Welkom bij De Plaats, de pioniersplek op Ameland! Wij houden ons bezig met God, we kijken om naar elkaar, en de zorg voor de schepping. We zijn er voor wie behoefte heeft aan verdieping, maar ook voor wie gewoon zin heeft in een kop koffie. Er zijn activiteiten voor jong en oud. We staan voor iedereen open, dus kom gerust eens langs!
Corona:
Vanwege alle maatregelen bieden wij vanuit De Plaats een aangepast programma aan. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Hierdoor kunnen wij helaas minder deelnemers herbergen dan u van ons gewend bent. Het is daarom nodig dat iedereen zich een dag voorafgaand aan de activiteiten opgeeft. Dit kan bij onze beheerder via info@deplaats-ameland.nl en telefonisch via 0519-252221. Ook kan het zijn dat activiteiten wijzingen doordat de maatregelen veranderen. Houdt dus ook onze website en facebookpagina in de gaten.

Bezoek onze website voor verdere uitleg van onze activiteiten. www.deplaats-ameland.nl

Herenwegkerk
ds. R. Yetsenga